Contact
Banner example
Home
Visitors:
Username:
Password:
Categories:
MFO
This page has been visited 3760 times

CONSTRUIM CASE

CONSTRUIM CASE
Info
Name:
Constructor Case
Address:
Bucuresti
City:
Bucuresti
Country:
Romania
Phone:
0723 292126
Email:
danterchescu@yahoo.com
Send this information to your email

Images
Description:
Suntem o echipa de constructori cu o experienta de 5 ani in Spania, care prestam servicii de constructii pentru persoane fizice sau juridice.Putem negocia modalitatea de plata in functie de cerintele dumneavoastra. Se poate platii la m.p. construit sau plata la operatiune executata. Avem preturi conforme cu realitatea existenta, negociem orice operatiune.
Description:
Putem incepe constructia unei case de la demolare celei existente daca este cazul, pana la predarea finala. Deoarece suntem in aceiasi echipa de 5 ani si datorita experientei acumulate, eliminam timpii morti avand viteza de executie si calitate in acelasi timp. Tot ce este nevoie e ca etapele stabilite cu beneficiarul sa fie respectate bilateral, iar cel mai important e ca sa se prevada de la bun inceput toate operatiunile conforme cu proiectul.
Description:
Avand o comunicare permanenta cu beneficiarul eliminam eventualele neintelegeri si astfel nu decalam timpul de executie respectand tot odata calitatea. Cu speranta ca vom stabilii o colaborare nu ramane decat sa va dorim succes in realizarea visului de a avea propria dumneavoastra casa construita temeinic si respectand bunul simnt al preturilor.
Ne puteti contacta telefonic la Nr: 0723 292126 sau la E-mail: danterchescu@yahoo.com.
Va multumim.
This page has been visited 3760 times