Contact
Banner example
Home
Visitors:
Username:
Password:
Categories:
MFO
This page has been visited 6762 times

CONSTRUCTII

CONSTRUCTII
Info
Name:
Casa Constructii
Address:
Bucuresti
City:
Bucuresti
County:
Bucuresti
Country:
Romania
Phone:
constructii: 0756772222
Phone2:
constructii: 0729545214
Phone3:
transport materiale: 0756773333
Email:
casa@mfo.ro
Send this information to your email

Images
Description:
Suntem un grup de mici intreprinzatori constituiti in doua categorii, transportatori de materiale de constructii si constructori cu experienta dobandita in Germania,Marea Britanie si bineinteles, Romania. Avem capacitatea de a construi la standarde normale si de bun simt orice tip de constructie civila, resedinta de locuit sau sediu de firma.Experienta dobandita in tari cu tehnologie ceva mai avansata ca in Romania, ne da posibilitatea sa construim folosind concepte noi iar costurile astfel se reflecta in favoarea beneficiarilor nostri.Constructii pe structura de lemn ca cea reprezentata in pozele de jos, se poate executa de la fundatie pana la predare la cheie in timp de aproximativ 90 de zile lucratoare iar bugetul alocat difera in functie de dotarile si nivelul de echipare solicitat de catre beneficiar.
Description:
In imaginile de mai jos va prezentam tot o constructie din lemn, cu suprafata utila mai mare decat precedenta. De asemeni un asemenea tip de constructie nu trebuie sa va trezeasca temeri in ce priveste rezistenta, izolarea fonica si termica. Datorita tehnologiilor avansate de protectia a lemnului cat si a foliilor anticondens, (iar cel mai important este factorul termic care este superior unei constructii clasice din caramida sau BCA) face ca o asemenea constructie sa nu necesite operatiuni speciale de intretinere timp de 50 de ani.
Description:
In pozele de mai jos va prezentam o constructie cu structura din beton armat si caramida porotherm, la care destinatia initiala de locuinta unifamiliala s-a transformat in sediul nostru, in Otopeni.La exterior s-a folosit polistiren si plasa de fibra de sticla pentru bariera termica, peste care s-a aplicat o tencuiala texturata.Executam lucrari de la fundatie pana la predarea finala catre beneficiar. Recomandarea noastra este ca atunci cand porniti negocierea cu un constructor este important sa angajati toate etapele ( structura de rezistenta, finisajele, instalatiile ) pana la predarea finala cu acelasi constructor, astfel evitand discutii cum ar fi "Nu iese domnule din cauza celor dinainte..."
Description:
Constructie rezidentiala amplasata pe malul unui lac in apropierea Bucuresti-ului.S-a executat o structura clasica, pe cadre din beton armat si zidarie porotherm, izolatie termica la exterior, peste care s-a aplicat o tencuiala texturata si placare cu piatra.La interior, finisaje clasice, vopsitorii vinarom, tapet, pardoseli placate cu gresie, parchet stratificat.
Description:
Constructie mixta, cu radier general si demisol ( ce adaposteste piscina ) pe structura din beton armat ( partea inferioara ) si pe structura din lemn ( partea superioara ) cu finisaje clasice. Detinem infrastructura si logistica necesara transpunerii unui proict desenat in proiect realizat la scara reala!
This page has been visited 6762 times